• Bruidsfotografie

Graag help ik mee om jullie bruiloft tijdloos en romantisch vast te leggen! Mijn stijl is voornamelijk te omschrijven als, dromerig ongedwongen en fris. Als fotograaf zorg ik ervoor de perfecte momenten en oprechte emoties vast te leggen, zonder geposeerde plaatjes te krijgen. Ook help ik graag mee bij het bedenken van concepten, ideeën, locaties en het gebruik van eventueel attributen voor bij de shoot.

  • MakeMyWeddingday.com

Samen met Marjolein van Till (finalist Heel Holland Bakt) en Monika Vaskorova (videograaf) zit ik in een samenwerkingsverband: Make My Weddingday. Wij leveren jullie de drie belangrijkste elementen voor je bruiloft in één pakket: de Bruidstaart, fotografie en videografie. Meer informatie hierover is te vinden op www.makemyweddingday.com

  • Printservcie

Willen jullie de volgende dag al een foto of polaroid van je bruiloft in huis? Alle foto’s kunnen tot A3+ formaat op de hoogste kwaliteit geprint worden. Ook kan iedere gewenste foto als een echte Fuji Polaroid (vierkant) geprint worden. Voor meer informatie, stuur gerust een mailtje naar info@lauravantill.com

  • Prijzen

Pakket I: ceremonie – receptie – shoot
+/- 4u aanwezig €1195

Pakket II: voorbereiding – ceremonie – receptie – shoot
+/- 6u aanwezig €1495

Extra fotografie
Voor extra fotografie naast bovengenoemde pakketten geldt: €150,- per uur. Dit is inclusief selectie, bewerking en retouch.

Levering
Binnen vijf dagen ontvangen jullie een preview, binnen een week de ruime selectie  en binnen drie weken de uiteindelijk gekozen afbeeldingen met bewerking (huid, details, retouch, zwart/wit etc.).

Genoemde prijzen zijn incl. kenninsmakingsgesprek (Amsterdam), voorbereidingstijd, moodboard, selectie en bewerking/retouch excl. Btw en reiskosten.