• Bruidsfotografie

Graag help ik mee om jullie bruiloft tijdloos en romantisch vast te leggen! Mijn stijl is voornamelijk te omschrijven als, dromerig ongedwongen en fris. Als fotograaf zorg ik ervoor de perfecte momenten en oprechte emoties vast te leggen, zonder geposeerde plaatjes te krijgen. Ook help ik graag mee bij het bedenken van concepten, ideeën, locaties en het gebruik van eventueel attributen voor bij de shoot.

  • MakeMyWeddingday.com

Samen met Marjolein van Till (finalist Heel Holland Bakt) en Monika Vaskorova (videograaf) zit ik in een samenwerkingsverband: Make My Weddingday. Wij leveren jullie de drie belangrijkste elementen voor je bruiloft in één pakket: de Bruidstaart, fotografie en videografie. Meer informatie hierover is te vinden op www.makemyweddingday.com

  • Prijzen

Pakket I: ceremonie – receptie – shoot
+/- 4u aanwezig €995

Pakket II: voorbereiding – ceremonie – receptie – shoot
+/- 6u aanwezig €1200

Extra fotografie
Voor extra fotografie naast bovengenoemde pakketten geldt: €150,- per uur. Dit is inclusief selectie, bewerking en retouch.

Levering
Binnen vijf dagen ontvangen jullie een preview, binnen een week de ruime selectie  en binnen drie weken de uiteindelijk gekozen afbeeldingen met bewerking (huid, details, retouch, zwart/wit etc.).

Genoemde prijzen zijn incl. kenninsmakingsgesprek (Amsterdam), voorbereidingstijd, moodboard, selectie en bewerking/retouch excl. Btw en reiskosten.